Hundar som inte längre är med oss

Tiger På mitt 10 år avslutade jag mitt jobb som badvakt med största allvar har jag skött mitt arbete efter min far. Tack alla kunder som beundrat mig klappat mig och fascinerats av min randiga kropp Jag lämnar nu stafettpinnen och ansvaret för badvaktsjobbet till DaddyCool som är 2 år och gediget utbildad som väktare av mig så nu kan jag lugnt luta mig ner i sitsen på flight 111 sluta ögonen förenas med far faster å övriga flockmedlemmar som gott före Jag har bara 1 sak att tillrättavisa DaddyCool; töm munnen från mjukisdjur ”det ser mer respektingivande ut när du nu kliver i väktarkostymen

 

 

Tiger och Daddy busar
Gammal man gör så gott han kan, än är jag flockledare

 

Tiger badar
Gyes

r älskade grand danois Lacastan´s Gyes

Torsdag den 27 mars 2008 tog jag flight 111 till himlen. Dessvärre fanns det bara enkel biljett. Det kändes hårt att lämna matte och husse, men min tid som badvakt var över p g a galopperande bukcancer. Mitt jordeliv blev kort – 5,5 år – men ändå så lyckligt. Jag reste sovandes här från simmet, mina sista krafter sparade jag för det sista doppet där min badleksak är med mig.
Jag kommer att sakna er, och ni säkert mig. JAG TOG LIKSOM PLATS.
Tack alla ni som klappat mig, älskat mig och beundrat min utstrålning, ni har alla bidragit till att jag känt mig speciell. Behandla gärna min randiga son Tiger-T lika fint, nu när han tar över mitt badjobb. För då kan han också bli en trevlig grand danois. Till alla mina valpar: jag kommer att coacha er från himlen så att det går bra för er på utställningar, jag vet att jag har lämnat championpotential i flera av er.

Blekinge hundsims egen badvakt  Gyes.

Sista varma vårdagen i mitt liv efter en natt med dropp. Insvept i täcken o filtar tillåter jag endast min 6 mån son vara hos mig, resten av gänget får hålla sig på avstånd. Jag tänker hur ska det gå för matte, husse och flocken när jag inte finns.

Gyes
Gyes