Så här går det till hos oss

Här får hunden börja simma från första början. Det varma vattnet ger avslappning och tillit. Tiden i poolen är uträknad noga för att få muskelmassan avslappnad och mjuk. Detta på ett sätt som bara varmbad ger.

Efter simningen duschar vi och schamponerar hunden, samt ger en ruggningsmassage. Detta ingår i priset.

Torkrummet är bra för relax och återhämtning och kan nyttjas i 30 min efter badet. Här har hunden sin egen lilla ”meditationsstund” innan den sätts i bilen för hemfärden.

Tid för torkning och meditation

Endast hundar ur samma familj delar torkrum

Alla hundar oavsett ras, storlek, tjocklek på päls skall ha täcke när de går härifrån, för att bevara muskelvärmen. Det är det som ni har betalt för. Hos oss kan ni köpa täcke om hunden inte äger något. Bäst är täcken i fleece och ull.

Täckad schäfern Hippa på väg hem.

Vi har en helgjuten cementpool som är omöjlig att klösa hål i, och en bekväm ramp med ”vilostrand”. Skyddskanter för att minimera halka och skador vid ev rymningar.

8-åriga briadhane Carat 1:a gången
Lillhusse Edvin väntar i entrén med spänd förväntan.

Jackson

Mix breed hanen Jackson 7 år simmat sedan 2012 för artrosproblem. Tar gärna en paus i simpassen. Detta gör honom gott säger ägarna Johanna och Jon. Var 14:e dag är perfekt

Balder

Mix breed Balder på sitt 11 år. Svag bakdel jan 2016 orkar 300m. Nu 1 år senare 2017 simmar han 1 km hälsar husse Hans.

Loka och Ellie med täcke

Nalle 4 år, Love 2 år Shetland sheepdog. Matte Ida tränar och tävlar agility. Nöjessimmar var 14 dag i förebyggande syfte att minimera skaderisk.

Newfoundland tiken Basta 3 år simmar 1 gång/veckan för hudproblem med klåda samt dåliga höfter och bantningskur. Enligt matte Ingemo har hon fått en ny hund samt corisonbehandling avslutad. VILORAMP viktig